İYİ BLOG

YENİ NESİL ZEYTİNYAĞI DENEYİMLERİ

Yemeğin özgül ağırlığı ne demek?

Derin lzeetler için iyi zeytinyağı

Lezzetin iki boyutu var. Biri o anda algıladığınız lezzet. Diğeri ise o lezzetin derinliği. Yani ne kadar süreyle o lezzeti hatırladığınız.

Gastronomi uzmanları bu ayrımı son zamanlarda gündemlerine aldılar ve lezzetli yemek tanımında önümüzdeki günlerde devrimsel değişimler olabilir.

Yemeğin özgül ağırlığı neden bu kadar önemli?,

Siz de benzer deneyimler yaşamışsınızdır. Geçmişte tadı damağınızda kalan bir lezzet ile ilgili yıllar sonra bile hatıralarınız canlı olabiliyor. Bazı lezzetler ise o anda sizi çok mutlu etse bile aklınızdan uçuveriyor. Hiç iz bırakmıyor.

Özellikle ünlü şefler için bu ayırım çok önemli. Çünkü insanlar hatırlayabildikleri lezzetlerin peşinde koşuyorlar. Bu dengeyi yakalayan şefler geniş bir hayran kitlesine kavuşuyor.

Derin lezzetin sırrı nedir?

Bu konuda kafalar karışık. Kesin bir formül yok. Ama kadim bilgilerin ışığında ulaştığımız sağlam öngörüler var.

Sihirli üçlü: Denge, Malzeme ve İçgüdü...Ulaştığımız kaba formül bu. Malzemelerin taze olması ve bu malzemeleri yaratıcı bir içgüdüyle birbiriyle uyumlu şekilde kullanmak.

Bu formülde Zeytinyağı neden önemli?

Bu formülün en önemli unsuru iyi zeytinyağı. Çünkü iyi zeytinyağı bir yemekte yer alan bütün farklı lezzetleri birbirine bağlıyor. Harmanlayarak tek ve güçlü bir lezzet olarak algılanmalarını sağlıyor.

Bunu nasıl yapıyor? Kullandığınız malzemelerin aromalarını bünyesine katarak koruyan güçlü gövdesiyle yapıyor.

Mutfağınızda zeytinyağı şişesinin ağzını kesinlikle açık bırakmamalısınız. Etraftaki tüm kokuları içine çeker ve tanınmaz bir hale dönüşebilir.

Sadece iyi zeytinyağı...

Uzun süre hatırlanan lezzetli bir yemek için yüksek kalitede zeytinyağı birinci şart.

İyi zeytinyağı taze ve fenol değeri yüksek zeytinyağıdır. Yüksek fenol değeri için hem erken hasat yapmalı hem de zeytinyağınızı soğuk sıkım yöntemiyle elde etmelisiniz.

Özellikle Türkiye koşullarında bu üç koşulu birden sağlayan zeytinyağı bulmak, hele de hasat mevsiminden uzaklaştıkça zor. Hasat Eylül'de başlar.

Biz de tam bu sebeple sadece iyi zeytinyağına odaklandık. Abonelik sistemiyle size özel üretim yapıyoruz ve yıl boyunca (bir dahaki hasat mevsimine kadar) taze saklayarak size parti parti yolluyoruz.

Hasat zamanı dışında iyi zeytinyağına ulaşmanın en kolay yolu...

Her ne kadar sadece abonelere özel üretim yapsak da eksik zeytinyağlarını tamamlamak isteyen abonelerimiz ve yıl içinde aramıza katılmak isteyenler için bir miktar iyi zeytinyağını taze olarak rezervlerimizde tutuyoruz.

Ramazan ayı lezzet beklentilerinin tavan yaptığı yılın en özel ayı. Lezzet beklentilerinizi daha önceki deneyimlerinizle sınırlandırmadan yaratıcı yeni lezzetlere yelken açmanın tam zamanı.

Daha önce Behram zeytinyağı lezzetlerini denemediyseniz veya hasat mevsimine kadar eksik zeytinyağınızı tamamlamak isterseniz şimdi en doğru zaman.

Sipariş vermek için burayı tıklayınız.

Küçük mutlulukların en büyüğü...

İtalyanlar iyi zeytinyağının beş duyumuza da hitap etmesi gerektiğini söyler. Kokusu, rengi, tadı, yoğunluğuyla iyi zeytinyağı bütünsel bir mutluluk hissidir.

İyi zeytinyağı hayatı iyileştirir. Damak tadımızı, sağlığımızı, moralimizi düzeltir. Peki iyi zeytinyağını nasıl tanıyacağız...

İyi zeytinyağını tanımanızı sağlayacak kılavuz...

Aslında konu derin. Degüstatörler zeytinyağının derinliklerindeki aromatik sırları keşfetmek için yıllar süren eğitimler alıyorlar. Ama zeytinyağını analiz etmenin ve kısa yoldan iyi zeytinyağının kalitesini anlamanın pratik yolları da var.

Bu amaçla sizin için Zeytinyağı Tadım Kılavuzu hazırladık. Hiç bir ek alete ihtiyacınız yok. Kısa bir kaç denemeyle zeytinyağınızın tazeliğini ve içindeki fenol yoğunluğunu kolayca anlayabilirsiniz. Zeytinyağı Tadım Kılavuzuna ulaşmak için burayı tıklayınız.

İyi zeytinyağının sırrı içindeki polifenollerde saklı. Polifenoller zeytinyağına iksir özelliği sağlayan, damak tadımızı iyileştirirken, bağışıklık sistemimizi destekleyerek sağlığımızı da iyileştiren gizli kahramanlar. Bu nedenle iyi zeytinyağının polifenol zengini olması şart.

Zeytinyağı Tadım Kılavuzu ile zeytinyağının içindeki polifenol yoğunluğunu farketmenizi sağlayacak yöntemleri öğreneceksiniz.

Eksik zeytinyağınızı hafta sonuna kadar tamamlayın...

Eksik zeytinyağınız varsa bu hafta sonuna kadar tamamlayın lütfen. Çünkü hafta sonu fiyatlar artacak. Y

üksek nitelikte zeytinyağını abonelerimize daha uygun fiyatlarla ulaştırmaya çalışıyoruz. Piyasa koşulları nedeniyle mecburen yapmamız gereken fiyat artışlarını mümkün olduğunca erteliyoruz. Şu anda fiyatlarımız bu kalitede bir zeytinyağının olması gereken fiyatlarının oldukça altında kalmış durumda. Fiyat analizi tablosunu inceleyerek benzer kalitede zeytinyağının piyasa fiyatını görebilirsiniz.

Kalite-Fiyat analizi tablosu için burayı tıklayabilirsiniz.

Şimdi fiyatlar artmadan sipariş girebilirsiniz.

Eğer sezon sonuna kadar yetecek zeytinyağınız yoksa şimdi eksiklerinizi tamamlayınız. Biliyorsunuz abonelik sisteminin pek çok avantajı var. Taze taze saklıyoruz. Parti parti yolluyoruz. Enflasyondan etkilenmiyorsunuz. Sezon sonuna kadar bitiriyorsunuz. Sezon başında tekrar taze sipariş girerek her zaman taze ve polifenol değeri yüksek, nitelikli zeytinyağı kullanmanızı sağlıyoruz. Sipariş vermek için şimdi tıklayınız.

Fiyat artışlarından etkilenmemek için zeytinyağı abonelik sistemine katılın...

Hem sağlık, hem lezzet...

İyi zeytinyağı çok önemlidir. Hem sağlığımızı hem de ağız tadımızı belirler.

Ülkemizde iyi zeytinyağına ulaşmak önemli bir sorun çünkü üreticiler yüksek maliyet sebebiyle sadece sipariş üzerine iyi zeytinyağı üretiyorlar.

Market yağları bilinçli tüketiciyi tatmin etmiyor. Sezon dışında piyasada iyi zeytinyağı bulunamıyor veya fiyatı çok yüksek oluyor.

Türkiye'de bir ilk; Zeytinyağı aboneliği...

Bilinçli tüketicilerin yaşadığı sorunları gidermek için Türkiye'nin ilk zeytinyağı abonelik sistemini kurduk.

İhtiyacınız olan iyi zeytinyağını size özel üretiyoruz. Özel koşullarda taze saklıyoruz ve adresinize parti parti teslim ediyoruz. Hem fiyat artışlarından etkilenmiyorsunuz hem de yıl boyu taze zeytinyağı kullanabiliyorsunuz.

Hangi zeytinyağı iyi zeytinyağıdır...

İyi zeytinyağı fenol değeri yüksek ve taze (en fazla bir yaşında) zeytinyağıdır.

Üretilirken litre başına daha fazla zeytin kullanmak ve özel koşullarda saklamak gerekir.

İyi zeytinyağı rehberini incelemek ister misiniz...

İyi zeytinyağını daha iyi tanıyabilmeniz için abonelerimize özel bir rehber kitapçık hazırladık.

İyi zeytinyağı nasıl üretilir, nasıl saklanır ve nasıl kullanılır... Zeytinyağının iyi olduğunu pratik olarak nasıl anlayabilirsiniz...

İyi zeytinyağı hakkında pek çok yararlı bilgi içeren kitapçığı ücretsiz olarak incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

Şimdi sipariş verin...

Dünya sağlık örgütü verilerine göre yıllık iyi zeytinyağı ihtiyacı kişi başı 8-12 litre arasında değişmektedir. Bu sezonun taze zeytinyağını şimdi sipariş vermek için hemen tıklayınız.

Yıllık zeytinyağınızı tamamlamak için en doğru zaman...

Yüksek kalitede zeytinyağı sipariş üzerine üretilir. Marketlerde satılmaz. Çünkü bir litre üretmek için iki kat fazla zeytin kullanmak gerekir. Sezon ortasına doğru iyi zeytinyağının bulunması zorlaşır ve fiyatı yükselir.

Taze taze saklıyoruz, parti parti yolluyoruz...

Zeytinyağı severlerin iyi zeytinyağına kolay ulaşabilmeleri için zeytinyağı abonelik sistemini geliştirdik. Taze taze saklıyoruz, parti parti yolluyoruz. Sezon başında damak tadınıza göre ürettiğimiz zeytinyağlarını özel tanklarda saklıyoruz ve yıl içinde ihtiyacınıza göre parti parti adresinize gönderiyoruz.

Damak tadınızı seçin...

Yeni abone olmak isteyenlerin damak tatlarını kolayca belirlemeleri için bir kılavuz oluşturduk. Damak tadını belirleme kılavuzu. Sadece kısa bir kaç soruyu cevaplayarak damak tadınızın hangi lezzette zeytinyağına uygun olduğunu belirleyebilirsiniz. Damak tadınızı kısa bir testle belirlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

İyi zeytinyağı rehberi sizi aydınlatacak...

Ayrıca iyi zeytinyağı hakkında daha detaylı bilgi isteyen abonelerimiz için de kapsamlı bir rehber oluşturduk. İyi zeytinyağı hakkında bilinmesi gereken her şeyi özetlediğimiz bu iyi zeytinyağı rehberini inceleyerek iyi zeytinyağı hakkındaki bir çok bilgiyi bir arada bulacaksınız. İyi zeytinyağı rehberini okumak için tıklayınız.

Yıllık zeytinyağı ihtiyacınızı şimdi tamamlayın...

Dört kişilik bir ailenin yıllık iyi zeytinyağı ihtiyacı 30-40 litre arasında değişmektedir. Ailedeki bireylerin sayısına, yaş, kilo ve cinsiyete göre ufak farklılıklar gösterebilmektedir. Dünya sağlık örgütü kriterlerine göre oluşturulmuş bir hesaplama yöntemi var. Sizin için bu formülü basit bir platforma yerleştirdik. Ailenizin zeytinyağı ihtiyacını detaylı olarak hesaplamak isterseniz buraya tıklayınız.

Sezon sonuna kadar, yani ekim ayına kadar iyi zeytinyağı eksiğiniz varsa sipariş vermek için burayı tıklayabilirsiniz.

Yeni yıl, Yeni lezzet...

Yemekleri iyileştiren zeytinyağı...

Yemeklerin lezzetini artıran en önemli malzemenin zeytinyağı olduğunu biliyor musunuz? İyi zeytinyağı ünlü şeflerin en önemli sırlarından birisidir. Hepsi mutlaka her yıl iyi zeytinyağının peşine düşerler ve yemeklerindeki nefaseti garanti altına alırlar.

Damak tadınıza uygun zeytinyağını her sene abonelerimize özel üretiyoruz...

Sizin damak tadınız hangisi?

Farklı damakları mutlu eden iki ana zeytinyağı lezzeti belirledik. Bu zeytinyağlarını elde etmek için zeytinliğin konumundan sulamaya, hasat zamanından sıkım tekniklerine kadar bir dizi değişkeni yönetiyoruz ve her sene size Vahşi ve Sakin lezzetlerini sunuyoruz. Farklı yemeklerde farklı zeytinyağı kullanarak mutfağınızda daha lezzetli yemekler yaratmanıza yardımcı oluyoruz.

İyi zeytinyağı hayatı iyileştirir...

Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez. İyi zeytinyağı hayatınızı iyileştirir. Zeytinyağından nasıl daha fazla fayda elde edebileceğinizi anlatan bir rehber hazırladık. Burada iyi zeytinyağını nasıl tanıyacağınızı, yemeklerde nasıl kullanacağınızı ve zeytinyağı ile hayatınızı nasıl daha da iyileştirebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Sadece abonelerimiz için hazırladığımız rehberi okumak için burayı tıklayabilirsiniz.

Lütfen yıllık ihtiyacınızın tamamını alın...

İyi zeytinyağı özel - sipariş üzerine - üretildiği ve taze saklanması maliyetli olduğu için yıl ortasına doğru zor bulunan bir üründür. Bulunanların da fiyatı her geçen ay yükselir. Bu nedenle tüm yıllık zeytinyağı ihtiyacınızı sezon başında almak en doğrusudur. Şimdi aşağıdaki linki tıklayarak yıllık zeytinyağı siparişinizi girebilir veya eksik zeytinyağınızı tamamlayabilirsiniz.

Damak tadınıza en uygun zeytinyağı siparişinizi girmek için şimdi tıklayınız.

Hasat başladı... Siparişlerinizi girebilirsiniz.

Nihayet hasat başladı! Yıllık zeytinyağı ihtiyacınızı fiyat artışlarından etkilenmeden şimdi garanti altına alabilirsiniz.

Önceden rezerve ettiğimiz ve yıl boyu ilgilendiğimiz seçili zeytinliklerde hasada başladık. Zeytinler her sene olduğu gibi yere değmeden toplanıyor, bir kaç saat içinde sıkıma gidiyor ve tam damak tadınıza göre sıkılıyor.

Damak tadınıza uygun lezzet seçebileceğiniz tek zeytinyağı Behram...

Farklı damak zevklerine hitap eden iki temel zeytinyağı lezzetimiz var. İyi planlanmış bir süreç sonunda Vahşi ve Sakin lezzetlerimize ulaşabiliyoruz. Her sene farklı sürpriz aromalarla zenginleşen bu temel lezzetlerimiz zeytinyağı severleri bu sene de şaşırtacak.

Yeni abone olmayı düşünüyorsanız çok kısa bir testle sizi en fazla mutlu edecek zeytinyağı lezzetini belirleyebilirsiniz...

Zeytinyağı Lezzet Testimize ulaşmak için tıklayınız.

Yıllık zeytinyağı ihtiyacınızın tamamını taze taze saklayıp parti parti gönderen tek zeytinyağı...

Lütfen yıllık zeytinyağı ihtiyacınızın tamamını şimdi alın. Hem yıl içindeki fiyat artışlarından kendinizi koruyun hem de damak zevkinize en uygun lezzetleri garanti altına alın.
Taze saklama hizmetimiz tamamen ücretsizdir. Bir sonraki sezona kadar zeytinyağınızı bitiremezseniz ücretsiz olarak yeni sezonun taze lezzetleriyle değiştiriyoruz.

Hemen şimdi sipariş girmek için tıklayınız.

Maliyet analizi...

Şimdi eksiklerinizi tamamlayın.

Hızlı fiyat artışlarından etkilendiğimiz bu günlerde zeytinyağının fiyat-kalite ilişkisi ile ilgili farkındalığımızı artırmamız gerekiyor. Çünkü zeytinyağı temel gıda maddelerimizden biri. iyi zeytinyağı mutfağımızdan çıkan her yemeğin lezzetini iyileştiriyor ve sağlığımızın da bekçisi.

Lezzeti arttır, maliyeti düşür...

Yüksek kalitede zeytinyağı daha fazla fenol ve vitamin içerdiği için daha verimlidir. Daha az zeytinyağı kullanarak yemeklerin, salataların ve çorbaların lezzetini kolayca ve ekonomik olarak artırabilirsiniz.

Bağışıklık sistemini yükselt, sağlık haracamalarını azalt...

Yüksek kalitede zeytinyağı polifenol ve vitamin zenginidir. Bol ve düzenli vitamin desteği, bağışıklık sisteminizi kalıcı olarak güçlendirir. Zeytinyağından aldığınız kaliteli enerji sayesinde metabolizmanız doğal gücüne kavuşur ve ekstra destekler gerekmeden hastalıklara karşı koruma kalkanı oluşturur.

Maliyet-Kalite ilişkisi...

Zeytinyağı bir meyve suyudur. Bir litre zeytinyağı için 5-6 kg. zeytin kullanırsanız sıradan zeytinyağı elde edersiniz. Bir litre zeytinyağı için10-12 kg. zeytin kullanırsanız yüksek kalitede zeytinyağınız olur. Yüksek kalitede zeytinyağının fenol ve vitamin oranı yüksektir ve daha lezzetlidir.

Kaliteye göre değişen üretim maliyetlerini incelemeniz için interaktif bir sayfa hazırladık. Kaliteye göre değişen maliyetleri detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Maliyet analizi için tıklayınız.

Eksik zeytinyağınız varsa şimdi tamamlayın.

Abonelik sistemimiz özellikle hızlı fiyat artışlarının olduğu dönemlerde abonelerimizin yıl boyu yüksek kalitede zeytinyağı kullanmalarını garanti almalarını sağlayan, yıl içindeki maliyet artışlarından etkilenmemelerini hedefleyen bir sistemdir.

Sezon sonuna kadar yeterli zeytinyağınız yoksa şimdi sipariş girebilirsiniz.

Sipariş girmek için tıklayınız.

Yeniliklere Devam...

Yola devam...

Felsefemiz elbette aynı ama kendimizi anlatma yollarımız popüler kültürle beraber evrimleşiyor.

Gençleşen hedef kitlemiz ve bilinçlenen yeni müşteri profilimizi dikkate alarak etiketlerimizi yeniledik.

Amacımız net: Hayatınızı iyileştirmek. Daha lezzetli, polifenol değeri yüksek iyi zeytinyağını yıl boyunca vitamin değerlerini kaybetmeden, sürekli taze tüketmenizi sağlamak. Bu bilgiler ışığında bakın yeni etiketlerimiz neler anlatıyor...

Sırrımız Kuzey Ege...

İyi güneş, İyi rüzgar, İyi toprak ve İyi insanlar... Etiketlerin özeti aslında Kuzey Ege.

İyi zeytinyağı üretmenin ön koşulları Kuzey Ege'de eksiksiz var. Bizim tek yaptığımız süreçleri yönetmek ve tüm iyileri bir araya getirmek. Etiketlerimizdeki renk katmanlarının her biri iyi zeytinyağını elde etmemizi sağlayan değişkenleri temsil ediyor. Bu büyülü harman her sene farklı lezzetler olarak karşımıza çıkıyor ve bizi doğanın sürprizleriyle tanıştırıyor.

Daha fazla güneş ve sürpriz lezzetler...

Her sene farklı lezzetler elde etmemizin temel sebebi yıl boyunca zeytinliğin aldığı güneş miktarıdır. Daha çok güneşli gün daha vahşi lezzet anlamına gelir. Etiketlerde yer alan farklı güneş figürleri o sene zeytinyağının lezzetini belirleyen en güçlü etkeni simgeliyor.

İyi zeytinyağının lezzetini belirleyen bir diğer önemli faktör zeytinliğin yakınlarındaki bitki örtüsüdür. Her sene sürpriz yeni lezzetler elde etmek için hasat yaptığımız zeytinlikleri değiştiriyoruz. Etiketlerdeki farklı renk katmanları zeytinliklerimizin çevresindeki aromatik zenginliği ifade ediyor.

Yeni yılda zeytinyağlarınız yeni etiketleriyle size ulaşacak.

Yeni sipariş vermek veya eksik yağlarınızı tamamlamak için burayı tıklayabilirsiniz.

Hayatımızı iyileştiren iyi zeytinyağını nasıl seçeceğiz?

Damak tadınızı belirleyin.

Mutfağımızdaki en önemli gıda kesinlikle zeytinyağıdır. Çünkü hem damak tadımız, hem de sağlığımız üzerinde güçlü etkilere sahiptir.

İyi zeytinyağı yemekleri iyileştirir...

İyi zeytinyağının içindeki vitaminler aynı zamanda yemeklerin lezzetini de artırır. İyi zeytinyağında daha fazla vitamin bulunduğu için, yemeklere kattığı lezzet daha fazladır. İyi zeytinyağında vitamin çeşitliliği de daha fazladır. Yani yemeklerimize lezzet derinliği katmamızı, normalde yemekte algılayamayacağımız yeni lezzetlerin farkına varmamızı, yemeklerden daha fazla keyif almamızı sağlar.

Damak tadınıza en uygun zeytinyağı lezzetini belirlemek için kısa testimizi uygulamak ister misiniz? İyi zeytinyağı lezzet testi için tıklayınız.

İyi zeytinyağı metabolizmamızı iyileştirir...

Vücudumuzun kendine özgü bir döngüsü vardır ve her gün belli miktarda enerjiye ihtiyaç duyar. Bu enerji ne kadar kaliteliyse metabolizmamız o kadar sağlıklıdır. İyi zeytinyağının içindeki polifenoller metabolizmamıza doğrudan, temiz ve verimli enerji sunar. Vücudu yoran ve zarar veren sağlıksız enerji kaynaklarına yönelmemizi engeller.

Günlük enerji ihtiyacımız yaş, kilo ve cinsiyete göre farklılık gösterir. İdeal bir metabolizma için ihtiyacınız olan iyi zeytinyağı miktarını öğrenmek ister misiniz?

Dünya sağlık örgütü kriterlerine göre ihtiyacınız olan zeytinyağı miktarını öğrenmek için tıklayınız.

İyi zeytinyağını üreticisine göre seçmelisiniz...

Zeytinyağını iyi yapan üreticisidir. Çünkü iyi bir zeytinyağı elde etmek için yıl boyu pek çok fedakarlık yapmak gereklidir.

Zeytinleri yıl boyu doğru sulamak, budamak, zeytinliği doğru ve zamanında bir kaç kere sürmek, Zararlılardan ayıklamak, doğru zamanda hasat etmek, doğru yöntemlerle sıkım yapmak ve zeytinyağını yıl boyu iyi saklamak...

Bu nedenle Kuzey Ege'deki en iyi zeytinliklerin sahiplerini buluyoruz ve sadece Behram abonelerine özel yüksek kalitede zeytinyağını damak tadınıza göre onlarla birlikte üretiyoruz. 2022 sezonu iyi zeytinyağı üreticilerimizi tanımak ister msiniz?

Yeni sezon zeytinyağılarımızın kimlik bilgileri ve üreticilerini öğrenmek için burayı tıklayınız.

İyi zeytinyağı almak için en doğru zaman şimdi...

Abonemizseniz zaten yıllık ihtiyacınızı almış ve yıl boyu ihtiyacınız olan iyi zeytinyağını uygun fiyatlardan garanti altına almış olmalısınız.

Eğer henüz abone olmadıysanız doğru zaman şimdi. Hem yeni sezon yağlarının en taze olduğu dönem, hem de henüz yeni yılda olası fiyat artışlarından etkilenmeyeceğiniz bir dönem. Üretimimiz sınırlı olduğu için her sene sınırlı sayıda abone kabul edebiliyoruz. Yeni abonelerimizden biri olmak ister misiniz?

Sipariş girmek için şimdi burayı tıklayabilirsiniz.

Meyvemsi mi, Çiçeksi mi ?

Yıllık zeytinyağı ihtiyacınızı şimdi alın

Hasat bitti ve zeytinyağlarınızın dağıtımı başladı.

Hasat bitti ama doğanın sürprizleri bitmedi...

Lezzetlerimizi elde etme maceramız her sene son derece heyecan verici oluyor. Ancak bu sene her zamankinden farklıydı. Daha fazla yorulduk ve daha fazla şaşırdık.

Bu sene Kuzey Ege'de güneşli gün sayısı ortalamanın oldukça üzerindeydi. Bu sayede zeytinyağlarımızda zengin aromatik çeşitliliği yakalayabildik. Vahşi lezzetimiz için yüksek rakımlardaki bir zeytinlikte, Sakin lezzetimiz için de deniz kenarındaki bir zeytinlikte hasat yaptık. Her iki bölge de sulama yapılabildiği ve floraları son derece zengin oldukları için seçildi. Bu sayede karakteristik bir Vahşi ve şaşırtıcı bir Sakin lezzeti alde etmeyi başardık.

Vahşi zeytinyağında meyvemsi, Sakin zeytinyağında çiçeksi aromalar baskın...

Vahşi lezzetimizde bu sene badem ve böğürtlen aromaları baskın. Arka planda kuzukulağı, yeşil domates hafifçe hissediliyor. Meyvemsi tatlar Vahşi zeytinyağımızın temel karakteristiğini oluşturuyor.

Sakin lezzetimizde çiçeksi aromalar baskın. Papatya, lime ve yeşil elmanın uyumu muhteşem bir aromatik şölen sunuyor.

Her iki lezzet de yeni kesilmiş çimen kokuyor. İlk algıladığınız bu koku polifenol ve vitamin zenginliğinin kanıtı.

Daha sonra gözlerinizi kapatıp, tüm dış uyaranlardan arındığınızda daha derin aromaların da farkına varabiliyorsunuz.

Abonelik sisteminin asıl amacı bu...

Zeytinyağlarınızı yıl boyu sizin adınıza taze saklamamızın ve parti parti yollamamızın sebebi işte bu zengin aromaları bir dahaki hasada kadar deneyimleyebilmenizi sağlamak.

Ama önce damak tadınızı mutlu edecek zeytinyağı lezzetini bulmalısınız...

Hangi lezzetin damağınızı daha mutlu edeceğini keşfedebilmeniz için kısa bir test geliştirdik. Zeytinyağı seçme ve yerleştirme testimizdeki bir kaç soruyu cevaplayarak hemen şimdi hangi lezzetin size daha uygun olduğunu öğrenebilirsiniz. Zeytinyağı lezzet testi için burayı tıklayabilirsiniz.

Özel indirimli fiyatlar için son hafta...

Yıllık zeytinyağı ihtiyacınızın tamamını sezon başında alabilmeniz için uyguladığımız indirimli fiyatlar bu hafta sonuna kadar geçerli. Pazartesi gününden itibaren bu kalitede bir zeytinyağının piyasadaki normal fiyatlarına dönmek zorundayız.

Lütfen şimdi yıllık ihtiyacınızın tamamını giriniz. Sipariş vermek için tıklayınız.

Yıllık ihtiyacınızın ne kadar olduğunu bilmiyorsanız sizin için bir yazılım geliştirdik. Kısa bir kaç bilgiyi girerek hemen ailenizin yıllık zeytinyağı ihtiyacını hesaplayabilirsiniz. Ailenizin yıllık zeytinyağı ihtiyacını öğrenmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Hemen şimdi sipariş vermek veya eksik zeytinyağınız varsa tamamlamak için burayı tıklayınız.